bedrijfsfoto
Bij elk project is het belangrijk om te weten wat jij van ons verwacht. Jouw vereisten zijn voor ons van cruciaal belang. Met deze vereisten voortdurend in ons achterhoofd gaan wij vervolgens aan de slag.
commerciële foto
Na het ontvangen van je specifieke wensen, stellen we een concreet actieplan op. Dit plan dient als leidraad gedurende de volledige productie. Wil je als klant weten hoe ver we staan met jouw project? Neem dan gerust contact met ons op. Wij houden je graag op de hoogte!
bedrijfsfoto
Na het afronden van een project, evalueren we het eindresultaat. Hierbij geldt: “Jouw mening telt.” Laat ons weten wat je ervan vindt. Jouw tevredenheid is ons hoofddoel.

Commerciële foto's

Jaiz heeft al heel wat ervaring in de commerciële sector. En hier komen de marketing studies het meest van pas. Ongeacht je doel, Jaiz kan voor jou de perfecte foto’s maken. En dat met uiterst professionele uitrusting.
De term ‘commercieel’ mag je trouwens breed interpreteren. Alle foto’s die worden gebruikt met als einddoel verkoop te stimuleren, direct of indirect, horen hierbij. Jaiz heeft al met verschillende sectoren samengewerkt. Een aantal voorbeelden vind je hiernaast.

Commerciële video's

Naast foto’s, creëert Jaiz ook video’s voor commerciële doeleinden. Het gebruik van video’s is populairder dan ooit tevoren. Het laat toe om je verhaal te vertellen. Ideaal om mensen te informeren of zelfs te overtuigen. Ook hier zijn er oneindig veel mogelijkheden. Eén ding is zeker: een video van uitstekende kwaliteit met een duidelijke boodschap is een echte aandachtstrekker! we heebn al reeds ervaring in bedrijfsfilms, vastgoed video , bedrijfsevenementen en veel meer.