Film en fotografie is onze passie. Dit willen wij graag met jou delen. Om dit te realiseren, organiseert Jaiz workshops. Deze workshops zijn steeds gericht op een bepaalde doelgroep. Zo zijn er workshops voor kinderen, maar ook workshops speciaal voor bedrijven. Hieronder vind je drie concepten van workshops die Jaiz aanbiedt

Interview

Interview workshop

De interview workshop is voornamelijk gericht op kinderen. Met deze workshop willen we kinderen een idee geven van hoe een interview in elkaar zit. Daarnaast geven we ook een heel aantal praktische tips en tricks mee.

Wat leer je?
Photography

Smartphone photography workshop

De smartphone photography workshop kan voor verschillende leeftijdscategorieën/doelgroepen. Deze workshop richt zich op het werken met een fototoestel van een smartphone. Op deze manier leer je het beste uit de camera van je smartphone te halen.

Wat leer je?
Video

Video workshop

De video workshop is opnieuw meer gericht op kinderen. Met deze workshop leer je de basisprincipes voor het maken van een video. Tegenwoordig is vloggen zeer populair en deze workshop kan onder andere daarover meer informatie bieden.

Wat leer je?