Evenement foto's

Heb je een evenement gepland en zoek je nog een fotograaf om de onvergetelijke momenten vast te leggen? Jaiz zorgt ervoor dat je deze momenten in de hoogste kwaliteit kan herbekijken. Bijna onopgemerkt mengen wij ons in de menigte en zorgen ervoor dat je achteraf met veel plezier kan terugblikken op een succesvol evenement. Afhankelijk van de situatie en het soort evenement, kunnen er ook foto’s op aanvraag worden genomen.
We hebben ervaring in festivals, wedstrijden, diners, feestjes en veel meer.
Na het aflopen van het evenement leveren we jou zo snel mogelijk de resultaten in zeer hoge kwaliteit. Voor meer informatie of bij vragen kan je steeds contact met ons opnemen.

Evenement video's

Net zoals foto’s van je evenement, is ook een video een zeer interessante optie om je favoriete momenten te herbeleven. Je kan deze video bovendien achteraf nog gebruiken om de publiciteit rond je evenement te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan een aftermovie van een festival.
Jaiz heeft reeds ervaring in het creëren van evenement video’s van: Wedstrijden, Optredens, Gastlezingen, Productlanceringen en nog veel meer.